10.09.2012

booooooks!

hey guys, i løbet af 2012 har jeg læst rigtige mange bøger og jeg er den der twillight/thehungergames agtige type, så her er en liste af bøger til jer der også elsker den genre:


The hunger games:


 super fed og er filmatiseret


Twilight:
 
love twillight! Breaking dawn part 2 kommer ud d. 16 nov!


Beautiful dead:fantastisk bogserie, her er en lille resume:

De Smukke Engle er hverken levende eller døde, de venter på noget og kan ikke finde ro…
Byen Ellerton er ramt af sorg. Fire unge mennesker er på mystisk vis døde inden for blot et år! Først Jonas, Arizona, Summer og nu Phoenix. Smukke Phoenix med de gråblå øjne og det halvlange sorte hår, der har efterladt Darina fortvivlet, knust, gået i stykker
Darina er fortabt i sin sorg. Hun længes vanvittigt efter Phoenix, og da hun pludselig begynder at se ham over alt og høre lyden af baskende vinger i sit hoved, tror hun først, at hun er ved at blive sindssyg. Hvad er det, der sker? Phoenix påstår, at han – ligesom Jonas, Arizona og Summer – er en af De Smukke Engle, en af de hvileløse sjæle fanget i limbo, der er vendt tilbage til jorden for at finde ud af sandheden omkring deres død.


The immortals:har kun læst den første bog, men den er rigtig god, her er et lille resume af serien:

"Meget mod sin vilje er sekstenårige Ever blevet skolens outsider nummer et. Efter en tragisk ulykke, hvori hele hendes nærmere familie omkom, har hun nemlig fået clairvoyante evner. Og det er pinefuldt at kunne se auraer, høre folks tanker og få hele en persons livshistorie serveret blot ved en flygtig berøring. Særligt, når man ikke kan slukke for evnerne.
Men så får klassen en ny elev, og han kan hjælpe Ever. Damen Auguste er flot, eksotisk, rig og ved altid, hvad hun tænker. Men hvem eller hvad er Damen egentlig? Han har både en lys og en mørk side, og han hører til i en fortryllende ny verden, hvor ægte kærlighed varer evigt …"


Evermore handler om kærlighed, om at opnå den selvom man ikke er som de andre, om at være anderledes, at være udstødt fra fællesskabet, om at møde og leve med store sorger, om skyld, om at blive voksen og om de valg man må træffe på vejen.The notebook:

 
the notebook skulle være en rigtig god bog og film, har ikke set den eller læst den, men filmen har fået rigtige gode anmeldser:

"En aldrende mand besøger jævnligt en kvinde på plejehjemmet. Under hvert besøg læser han op af en laset notesbog. Den rummer historien om et ungt elskende par, der bliver adskilt under Anden Verdenskrig, men mod alle odds genforenet syv år senere"


Dear John:Dear John er en fantastisk film! jeg har ikke læst bogen, men vil rigtig gerne, da jeg håber den er ligeså god som filmen!

andmeldelse af filmen:

I 'Dear John' er John Tyree en professionel soldat i den amerikanske hærs specialstyrker.
John er stationeret i Tyskland, men med opgaver i verdens aktuelle brændpunkter, konflikter og krige.

På orlov hjemme møder han tilfældigvis Savannah, og de forelsker sig i hinanden.

Savannah og John holder intens kontakt gennem en række breve, og John lover ikke at forny sin kontrakt med militæret.

9/11 kommer imellem deres planer om en ny fremtid sammen, fordi John føler, han bør blive i militæret, og Savannah må blive hjemme, hvor de andre, hun holder af, har brug for hende.


okay den lyder måske ikke sååååå interresant, men det er altså bare en film der SKAL ses hvis man er til den ultamative kærligheds historie....suk..
Cathy's Vickers triology:sidst men ikke mindst er der denne her awesome serie, jeg har læst den første bog da jeg var lidt yngre, men denne bog er virkelig unik.

her kan du se en trailer for denne mystiske bog, som er fuld af sedler og mysterier du skal være med til at løse...GENIALT!:

 
lyder spændende ik!
 
enjoy!!
 
xoxo
Shpatina:}


Ingen kommentarer:

Send en kommentar